Wat is intuïtief masseren ?

 

Ontspannings massage Intuitief

Het uitgangspunt is masseren vanuit je/mijn hart en gevoel, aansluitend op de behoefte van u. Ik stem mij af op de energie van u en dring mij hierbij niet op. Ik volg mijn hart en handen vanuit intuïtie, waarbij er niet gemasseerd wordt met een voorop vastgesteld plan. De massage is als het ware een dans om het lichaam. In contact komen met je lichaam, waarnemen waar spanning/ontspanning zit. Deze massage bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid. Zorgt voor een goede doorbloeding. Het zelf genezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd. Een intuïtieve massage koestert en zorgt voor een moment van aandacht en rust voor jezelf. Het laat je energie weer stromen.

Heeft u nog andere vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met mij op, ik heet u van harte welkom in mijn praktijk in Veghel!