Hotstone Massage Veghel | wat zijn de voordelen!

Hotstone Massage Veghel
De hotstone massage waarbij ik vanuit mijn gevoel en intuïtie masseer, en met natuurlijke stenen werk. Bij de hotstone massage maak ik gebruik van verwarmde basalt stenen. Deze worden op het lichaam geplaatst. De warmte geeft ontspanning en stimuleert de chakra's. De stenen houden de warmte lang vast en geven de warmte langzaam af aan het lichaam. De lichaamstemperatuur stijgt, waardoor de stofwisseling verhoogt. Daarna masseer ik het lichaam met verwarmde olie en/of warme stenen. 
De combinatie van warme stenen en intuïtief masseren maakt deze massage bijzonder en uniek. De afwisseling van warme stenen en handen voelt bijzonder prettig.
Ik werk met basalt stenen die natuurlijk geslepen en gevormd zijn. Dus geen machinaal getrommelde stenen met alle dezelfde vorm, maar stenen die hun natuurlijke vorm en kracht nog helemaal bezitten.