Geef een Massage Cadeau!

Geef een massage cadeau

Lieve Mensen,

Wat is jou beste cadeau aller tijden?

Stop met zoeken en geef een massage cadeau. Met een massage geef je iemand ontspanning, genieten, verbinding, en liefde. De geest en het lichaam komen tot rust in een ontspanningsmassage. Een woordeloze ontmoeting van mens tot mens. Dit alles in een cadeau, wat wil een mens nog meer! 
Ik kan uw cadeaubon verpakken in een mooi cadeautje en eventueel opsturen.  Een massage van 60 minuten voor 50,00 euro, een massage van 75 minuten voor 60,00 euro, een massage van 90 minuten voor 70 euro. 

Hoe werkt het?

Stap 1: Klik HIER en stuur mij een mailtje aan wie u een massage cadeau wilt doen. U kunt er eventueel een persoonlijk bericht aan toevoegen. Graag ontvang ik ook het adres waar ik het naartoe mag sturen! 
Stap 2: U ontvangt van mij een factuur
Stapt 3: Bij ontvangst van de betaling sturen wij u, of de gelukkige, een prachtige cadeaukaart! 
Fijne feestdagen!